Carretera de Besalú a Beuda, Km. 4 - 17850 Beuda
Tel. + 34 686 018 701 info@lacasanovadebeuda.com

Informació legal

lacasanovadebeuda.com és un domini a Internet de titularitat de Montserrat Ballart, Carretera de Besalú a Beuda, Km. 4 17800 Beuda – 686 018 701.

Els continguts, organització i elecció d’enllaços interessants han estat seleccionats i coordinats i sol tenen la finalitat de facilitar la informació relacionada al visitant de la web. El disseny i estructura de navegació han estat realitzats per Mama.cat. La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada per Montserrat Ballart.

L’accés al lloc web de lacasanovadebeuda.com així com l’ús, que pugui fer-se de la informació que conté, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari.

lacasanovadebeuda.com no es responsabilitzarà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, inclosos danys informàtics i la introducció de virus, a excepció de totes aquelles actuacions que resultin de l’aplicació de les disposicions legals a què s’hagi de sotmetre l’estricte exercici de les seves competències.

lacasanovadebeuda.com desenvoluparà els esforços precisos per evitar errors i, en el seu cas, reparar-los o actualitzar-los l’abans possible, no podent garantir la seva inexistència ni, que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat. Si troba algun error, si us plau ens ho notifiqui a info@lacasanovadebeuda.com

La informació que es difon per aquest mitjà es fa únicament a títol informatiu, reservant-se lacasanovadebeuda.com el dret d’eliminar o suspendre la seva difusió, de manera total o parcialment, i de modificar l’estructura i contingut d’aquest lloc web sense avís previ, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a l’esmentada informació. El propòsit de lacasanovadebeuda.com és mantenir la qualitat i actualització d’aquesta informació i evitar i minimitzar possibles errors causats per fallades tècniques.

Tanmateix, no garanteix que aquest servei no sigui interromput o afectat per aquestes fallades.

lacasanovadebeuda.com no es fa responsable de les opinions de tercers que hagin estat publicades en mitjans de comunicació, i que puguin ser difoses a través del Portal web.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta WEB sense esmentar el seu origen i sol·licitar autorització expressa de lacasanovadebeuda.com

Protecció de dades personals

Les dades que ens ha proporcionat per donar-se d’alta en la lacasanovadebeuda.com seran guardades amb la confidencialitat més estricta.
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades en la base de dades lacasanovadebeuda.com amb la finalitat de tenir-lo puntualment informat, a través del correu postal, telèfon o fax sobre els nostres serveis i productes i per e-mail o sms dels nostres productes o serveis similars al que ens ha sol·licitat.
Te dret a conèixer, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de la informació que el concerneix i per a això, només ha d’enviar-nos una carta sol·licitant l’accés, cancel·lació o rectificació de les seves dades a la següent adreça: Carretera de Besalú a Beuda, Km. 4 17800 Beuda. També ho pot fer per e-mail a: info@lacasanovadebeuda.com o pot trucar-nos al Tel. 686 018 701

lacasanovadebeuda.com mai no facilitarà les teves dades personals a cap altra empresa. Moltes gràcies per la teva confiança.